Bog & idéMette Rosenlund Sørensen

Bøger skrevet af Mette Rosenlund Sørensen

Læs mere om Mette Rosenlund Sørensen
1 produkter
1 produkter
Mad, mennesker og måltider
BOEGERTILSTAERKPRIS
Mad, mennesker og måltiderBente Halkier
314,96 DKK
Hæftet
(0)
Mad, mennesker og måltider

Mere om Mette Rosenlund Sørensen

Bog & idé tilbyder et stort udbud af bøger, der er skrevet af Mette Rosenlund Sørensen. Nedenfor har vi listet de nyeste udgivelser fra Rosenlund Sørensen.
Bøgerne fra Mette Rosenlund Sørensen udbydes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Mad, mennesker og måltider" udgivet af Gyldendal - "Assessment of healthy diets and physical activity" udgivet af Fødevareinstituttet - "Mad, mennesker og måltider" udgivet af Munksgaard - "Mad, mennesker og måltider" udgivet af Gyldendal

Bøger af Mette Rosenlund Sørensen

Du kan købe fire bøger af Mette Rosenlund Sørensen her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Du kan finde Mette Rosenlund Sørensen bøger i flere formater. Bøgerne af Rosenlund Sørensen er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Mad, mennesker og måltider" af Mette Rosenlund Sørensen

"Mad, mennesker og måltider" er tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Assessment of healthy diets and physical activity" af Mette Rosenlund Sørensen

Hos Bog & idé er "Assessment of healthy diets and physical activity" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Fødevareinstituttet, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Mette Rosenlund Sørensen