Bog & idéMette Skak

Bøger skrevet af Mette Skak

Læs mere om Mette Skak
3 produkter
3 produkter
Putins Rusland
Putins RuslandMette Skak
99,95 DKK
EBOG
(2)
Putins Rusland
Putins Rusland
BOEGERTILSTAERKPRIS
Putins RuslandCarsten Jensen
99,56 DKK
Paperback
(2)
Putins Rusland
International politikNU
International politikNUKnud Erik Jørgensen
509,95 DKK
Hæftet
(0)
International politikNU

Mere om Mette Skak

Vi har hos Bog & idé en del bøger fra Mette Skak. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Skak.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Putins Rusland" udgivet af Books on Demand - "Putins Rusland" udgivet af Books on Demand - "International politikNU" udgivet af Systime - "Perspektiver på politik" udgivet af HansReitzels - "International politikNU" udgivet af Systime - "Komintern og de dansk-sovjetiske relationer" udgivet af Arbejdermuseet¤ABA - "Fremtidens stormagter" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "11. september" udgivet af HansReitzels

Mette Skaks bøger

Du kan finde otte bøger af Mette Skak her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede i dag. Bøgerne fra Mette Skak fås i forskellige formater. Skaks bøger er desuden lavet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Mette Skaks "Putins Rusland"

Hos Bog & idé er "Putins Rusland" tilgængelig som ebog. "Putins Rusland" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er færdiggjort, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Books on Demand.

Mette Skak "Putins Rusland"

Det er muligt at købe Mette Skaks "Putins Rusland" som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Det er Books on Demand, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Mette Skak