Bog & idéMette Skalshøi Kjær

Bøger skrevet af Mette Skalshøi Kjær

Læs mere om Mette Skalshøi Kjær
1 produkter
1 produkter
Sygdomslære for ikke-klinikere
Sygdomslære for ikke-klinikereAnne Marie Lynge Pedersen
679,95 DKK
Indbundet
(0)
Sygdomslære for ikke-klinikere

Mere om Mette Skalshøi Kjær

Her hos Bog & idé tilbyder vi et bredt udvalg af bøger fra Mette Skalshøi Kjær. På listen nedenfor har du Kjærs seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sygdomslære for ikke-klinikere (i-bog)" udgivet af Munksgaard - "Sygdomslære for ikke-klinikere" udgivet af Gyldendal - "Sygdomslære for ikke-klinikere" udgivet af Munksgaard

Bøger af Mette Skalshøi Kjær

Der er tre tilgængelige bøger af Mette Skalshøi Kjær hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Bøgerne fra Mette Skalshøi Kjær kommer i samtlige formater. Kjærs bøger er desuden lavet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Mette Skalshøi Kjærs "Sygdomslære for ikke-klinikere (i-bog)"

Hos Bog & idé er "Sygdomslære for ikke-klinikere (i-bog)" tilgængelig som vg-typo3. Hvis du endnu ikke har læst denne fantastiske bog fra Kjær, kan du godt glæde dig. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Munksgaard.

"Sygdomslære for ikke-klinikere" af Mette Skalshøi Kjær

"Sygdomslære for ikke-klinikere" findes på den digitale boghylde som indbundet. En indbundet bog har normalt et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Mette Skalshøi Kjær