Bog & idéMette Skovgaard Væver

Bøger skrevet af Mette Skovgaard Væver

Læs mere om Mette Skovgaard Væver
1 produkter
1 produkter
Udsatte børn og unge - en grundbog
Udsatte børn og unge - en grundbogChristian Sandbjerg Hansen
479,95 DKK
Indbundet
(0)
Udsatte børn og unge - en grundbog

Mere om Mette Skovgaard Væver

Vi har hos Bog & idé en del bøger fra Mette Skovgaard Væver. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste bogudgivelser fra Væver.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sårbarhed" udgivet af - - "Udsatte børn og unge - en grundbog" udgivet af Gyldendal

Bøger af Mette Skovgaard Væver

Der er to tilgængelige bøger af Mette Skovgaard Væver hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Bøgerne fra Mette Skovgaard Væver kan købes i flere formater. Vævers bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Sårbarhed" af Mette Skovgaard Væver

Det er muligt at købe Mette Skovgaard Vævers "Sårbarhed" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er -, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Mette Skovgaard Væver "Udsatte børn og unge - en grundbog"

"Udsatte børn og unge - en grundbog" er tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Mette Skovgaard Væver