Bog & idéMette Spliid Ludvigsen

Bøger skrevet af Mette Spliid Ludvigsen

4 produkter
4 produkter
Sygeplejens superhelte
Sygeplejens superhelteAnita Haahr
249,95 DKK
Hæftet
(0)
Sygeplejens superhelte
Patient
PatientBirte Glinsvad
499,95 DKK
Indbundet
(0)
Patient
Evidensbaseret sygepleje
Evidensbaseret sygeplejeChristel Bathsevani
215,96 DKK
Hæftet
(0)
Evidensbaseret sygepleje
Patient
PatientBirte Sigrid Glinsvad Pehn-Laursen
499,95 DKK
Indbundet
(0)
Patient

Mere om Mette Spliid Ludvigsen

Vi har hos Bog & idé mange bøger af Mette Spliid Ludvigsen. På listen nedenfor ser du de seneste af Ludvigsens bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sygeplejens superhelte" udgivet af Gyldendal - "Patient" i serien "Grundbog i sygepleje" udgivet af Gyldendal - "Patient" udgivet af Munksgaard - "Klinik" udgivet af Munksgaard

Bøger skrevet af Mette Spliid Ludvigsen

Der er fire tilgængelige udgivelser af Mette Spliid Ludvigsen hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Du kan bestille Mette Spliid Ludvigsen bøger i udvalgte formater. Bøgerne af Ludvigsen er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Sygeplejens superhelte" af Mette Spliid Ludvigsen

"Sygeplejens superhelte" kan købes online som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Mette Spliid Ludvigsen "Patient"

Hos Bog & idé er "Patient" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også tit have smudsomslag. Bogen er med i Ludvigsens serie "Grundbog i sygepleje". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Mette Spliid Ludvigsen