Bog & idéMette Ziemendorf Ringsted

Bøger skrevet af Mette Ziemendorf Ringsted

Læs mere om Mette Ziemendorf Ringsted
0 produkter

Mere om Mette Ziemendorf Ringsted

Her hos Bog & idé har du et bredt udvalg af bøger af Mette Ziemendorf Ringsted. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Ringsteds seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Stille død" udgivet af Frydenlund - "Stille død" udgivet af Frydenlund

Mere om Mette Ziemendorf Ringsteds bøger

Du kan finde to bøger af Mette Ziemendorf Ringsted her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Bøgerne fra Mette Ziemendorf Ringsted fås i flere forskellige formater. Bøgerne af Ringsted er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af Frydenlund.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Mette Ziemendorf Ringsteds "Stille død"

"Stille død" findes på den digitale boghylde som e-bog. "Stille død" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er færdiggjort, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Frydenlund.

Mette Ziemendorf Ringsted "Stille død"

"Stille død" er til salg som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Frydenlund.
Detaljer
Fulde navn:
Mette Ziemendorf Ringsted