Bog & idéMettelene Jellinggaard & Alexandra Krautwald

Bøger skrevet af Mettelene Jellinggaard & Alexandra Krautwald

Læs mere om Mettelene Jellinggaard & Alexandra Krautwald
1 produkter
1 produkter
Oplagt
BOEGERTILSTAERKPRIS
OplagtMettelene Jellinggaard & Alexandra Krautwald
206,96 DKK
Hæftet
(1)
Oplagt

Mere om Mettelene Jellinggaard & Alexandra Krautwald

Der er blot én bog af Mettelene Jellinggaard & Alexandra Krautwald tilgængelig hos Bog & idé. Bogen har titlen "Oplagt". Den er publiceret af Djøf Forlag på dansk.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Mettelene Jellinggaard & Alexandra Krautwalds "Oplagt"

Det er muligt at købe Mettelene Jellinggaard & Alexandra Krautwalds "Oplagt" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Djøf Forlag, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en skøn bog fra Krautwald, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Mettelene Jellinggaard & Alexandra Krautwald