Bog & idéMia Damhus

Bøger skrevet af Mia Damhus

Læs mere om Mia Damhus
3 produkter
3 produkter
Stærke knogler
Stærke knoglerMia Damhus
249,95 DKK
Hæftet
(0)
Stærke knogler
Harmoniske hormoner
BOEGERTILSTAERKPRIS
Harmoniske hormonerMia Damhus
161,96 DKK
Hæftet
(0)
Harmoniske hormoner
Andre boller på suppen
BOEGERTILSTAERKPRIS
Andre boller på suppenMia Damhus
260,96 DKK
Hæftet
(0)
Andre boller på suppen

Mere om Mia Damhus

Hvis du søger en bog skrevet af Mia Damhus, kan du vælge i mellem et stort udbud tilgængelig online her hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du Damhus' nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Stærke knogler" udgivet af CET Forlag - "Problemer med maven" i serien "Dit helbred" udgivet af Hovedland - "Hovedpine " i serien "Dit helbred" udgivet af Hovedland - "Rejser i dit indre - Hjerte og kredsløb. Stress-aksen" udgivet af CET - "Rejser i dit indre: Lever og nyrer. Knogler og bindevæv" udgivet af CET - "Rejser i dit indre - Fordøjelsen" udgivet af CET - "Andre boller på suppen" udgivet af CET - "Problemer med maven" i serien "Dit helbred" udgivet af Hovedland - "Hovedpine" i serien "Dit helbred" udgivet af Hovedland - "Harmoniske hormoner " udgivet af Klitrose

Bøger af Mia Damhus

Mia Damhus har ti bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Damhus' bøger fås i et udvalg af formater. Mia Damhus bøger er desuden publiceret i flere forskellige serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Mia Damhus' "Stærke knogler"

"Stærke knogler" kan købes som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er CET Forlag, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Problemer med maven" af Mia Damhus

Hos Bog & idé er "Problemer med maven" tilgængelig som pdf. Endnu en af Mia Damhus skønne bøger, som er værd at læse. Bogen er en del af serien "Dit helbred". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Hovedland.
Detaljer
Fulde navn:
Mia Damhus