Bog & idéMia Kankimäki

Bøger skrevet af Mia Kankimäki

Læs mere om Mia Kankimäki
2 produkter
2 produkter
Kvinderne jeg tænker på om natten
Kvinderne jeg tænker på om nattenMia Kankimäki
149,95 DKK
Hardback
(4)
Kvinderne jeg tænker på om natten
Kvinderne jeg tænker på om natten
Kvinderne jeg tænker på om nattenMia Kankimäki
129,95 DKK
EBOG
(4)
Kvinderne jeg tænker på om natten

Mere om Mia Kankimäki

Her hos Bog & idé har du et bredt udbud af bøger fra Mia Kankimäki. På listen nedenfor ser du Kankimäkis seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kvinderne jeg tænker på om natten" udgivet af Svane & Bilgrav - "Kvinderne jeg tænker på om natten" udgivet af Svane & Bilgrav

Bøger skrevet af Mia Kankimäki

Mia Kankimäki har to bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Kankimäkis bøger kommer i flere formater. Bøgerne af Kankimäki er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne publiceret af Svane & Bilgrav.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Kvinderne jeg tænker på om natten" af Mia Kankimäki

Det er muligt at købe Mia Kankimäkis "Kvinderne jeg tænker på om natten" som ebog. Det betyder, at du kan læse "Kvinderne jeg tænker på om natten" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har færdiggjort købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er Svane & Bilgrav, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Mia Kankimäki "Kvinderne jeg tænker på om natten"

Det er muligt at købe Mia Kankimäkis "Kvinderne jeg tænker på om natten" som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Det er Svane & Bilgrav, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Mia Kankimäki