Bog & idéMia Öström

Bøger skrevet af Mia Öström

Læs mere om Mia Öström
4 produkter
4 produkter
Simsalabim, Sally!
Simsalabim, Sally!Anna Ehn & Mia Öström
319,95 DKK
Hardback
(0)
Simsalabim, Sally!
Sjaskvådt, Sally!
Sjaskvådt, Sally!Anna Ehn og Mia Öström
319,95 DKK
Hardback
(0)
Sjaskvådt, Sally!
Det grå skab
Det grå skabMia Öström
379,95 DKK
Hardback
(0)
Det grå skab
Mit hjerte burde slå et andet sted
Mit hjerte burde slå et andet stedMia Öström
339,95 DKK
Hæftet
(0)
Mit hjerte burde slå et andet sted

Mere om Mia Öström

Mia Öström har forskellige bøger, der er tilgængelig online hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du de seneste af Öströms bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Mit hjerte burde slå et andet sted" udgivet af ABC FORLAG - "Sjaskvådt, Sally!" udgivet af Turbine - "Simsalabim, Sally!" udgivet af Turbine - "Uhyggeligt, Sally!" udgivet af Turbine - "Stjerneklart, Sally!" udgivet af Turbine

Bøger skrevet af Mia Öström

Der er fem tilgængelige udgivelser af Mia Öström hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Du kan finde Mia Öström bøger i udvalgte formater. Öströms bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Mia Öströms "Mit hjerte burde slå et andet sted"

Hos Bog & idé er "Mit hjerte burde slå et andet sted" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af ABC FORLAG.

Mia Öström "Sjaskvådt, Sally!"

Det er muligt at købe Mia Öströms "Sjaskvådt, Sally!" som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, for eksempel ud og rejse. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Turbine.
Detaljer
Fulde navn:
Mia Öström