Bog & idéMia Schomacker

Bøger skrevet af Mia Schomacker

Læs mere om Mia Schomacker
2 produkter
2 produkter
Sundhedsfremme, forebyggelse og rehabilitering (SSA) (med iBog)
Sundhedsfremme, forebyggelse og rehabilitering (SSA) (med iBog)Anja Semke
739,95 DKK
Indbundet
(0)
Sundhedsfremme, forebyggelse og rehabilitering (SSA) (med iBog)
Behandling af irritabel tarmsyndrom
Behandling af irritabel tarmsyndromMia Lerche Schomacker
249,95 DKK
Hæftet
(0)
Behandling af irritabel tarmsyndrom

Mere om Mia Schomacker

Hvis du søger en bog skrevet af Mia Schomacker, kan du vælge i mellem et bredt udvalg online hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du Schomackers nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sundhedsfremme, forebyggelse og rehabilitering (SSA)" i serien "Sosuserien¤SSA" udgivet af Gyldendal - "Sund Mave - Low FODMAP Diet" udgivet af FADL's Forlag - "Behandling af irritabel tarmsyndrom" udgivet af Gyldendal - "Sund mave" udgivet af FADL

Bøger skrevet af Mia Schomacker

Du kan bestille fire bøger af Mia Schomacker her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Bøgerne fra Mia Schomacker fås i flere formater. Schomackers bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Mia Schomackers "Sundhedsfremme, forebyggelse og rehabilitering (SSA)"

Hos Bog & idé er "Sundhedsfremme, forebyggelse og rehabilitering (SSA)" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har normalt et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er en del af Schomackers serie "Sosuserien¤SSA". Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Sund Mave - Low FODMAP Diet" af Mia Schomacker

"Sund Mave - Low FODMAP Diet" er tilgængelig som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Det er FADL's Forlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Mia Schomacker