Bog & idéMia Sommer

Bøger skrevet af Mia Sommer

Læs mere om Mia Sommer
5 produkter
5 produkter
Kærlige madpakker
Kærlige madpakkerMia Sommer
279,95 DKK
Hardback
(0)
Kærlige madpakker
Fantastiske bælgfrugter
Fantastiske bælgfrugterMia Sommer
259,95 DKK
Hardback
(1)
Fantastiske bælgfrugter
Vegansk Madglæde
BOEGERTILSTAERKPRIS
Vegansk madglædeMia Sommer
232,36 DKK
Hardback
(0)
Vegansk madglæde
Veganske hverdagsretter
BOEGERTILSTAERKPRIS
Veganske hverdagsretterMaria Grønbech
248,96 DKK
Hæftet
(0)
Veganske hverdagsretter
Bedre overgange
Bedre overgangeJette Henriksen
349,95 DKK
Hæftet
(0)
Bedre overgange

Mere om Mia Sommer

Her hos Bog & idé finder du et bredt udbud af bøger skrevet af Mia Sommer. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Sommer.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Vegansk Madglæde" udgivet af Forlaget Linje H - "Grønne spirer" udgivet af FADL's Forlag - "Nemt vegansk" udgivet af FADL's Forlag - "Veganske fristelser" udgivet af Mia Sommer - "Vegansk velvære" udgivet af Gyldendals Bogklubber - "Vegansk velvære" udgivet af FADL's Forlag

Mere om Mia Sommers bøger

Mia Sommer har seks bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Sommers bøger fås i flere forskellige formater. Bøgerne af Sommer er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Mia Sommers "Vegansk Madglæde"

Det er muligt at købe Mia Sommers "Vegansk Madglæde" som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget Linje H.

"Grønne spirer" af Mia Sommer

Hos Bog & idé er "Grønne spirer" tilgængelig som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af FADL's Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Mia Sommer