Bog & idéMichael Blume

Bøger skrevet af Michael Blume

Læs mere om Michael Blume
2 produkter
2 produkter
Sans for bevægelse
Sans for bevægelseSteen Nepper Larsen
329,95 DKK
Bog
(0)
Sans for bevægelse
Æstetikken tilbage i pædagogikken
Æstetikken tilbage i pædagogikkenNils Falk Hansen
489,95 DKK
Paperback
(0)
Æstetikken tilbage i pædagogikken

Mere om Michael Blume

Der findes en del bøger fra Michael Blume online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Blume.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sans for bevægelse" udgivet af Gyldendal - "Slåskultur" udgivet af Klim - "Slåskultur" udgivet af Pædagogisk Bogklub - "Æstetikken tilbage i pædagogikken" i serien "Den professionelle pædagog" udgivet af Dafolo

Michael Blumes bøger

Du kan bestille fire bøger af Michael Blume her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Du kan købe Michael Blume bøger i forskellige formater. Michael Blume bøger er desuden udgivet i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Michael Blumes "Sans for bevægelse"

"Sans for bevægelse" findes på den digitale boghylde som bog. Glæd dig til at læse denne fantastiske bog fra Michael Blume. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Michael Blume "Slåskultur"

Dette er en også en skøn bog fra Blume, som du godt kan glæde dig til at nyde. Det er Klim, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Michael Blume