Bog & idéMichael Borgen

Bøger skrevet af Michael Borgen

Læs mere om Michael Borgen
1 produkter
1 produkter
Mal Aarhus
BOEGERTILSTAERKPRIS
Mal AarhusJørgen Strunge
165,96 DKK
Hæftet
(0)
Mal Aarhus

Mere om Michael Borgen

Der er kun én bog af Michael Borgen tilgængelig hos Bog & idé. Bogen har titlen "Mal Aarhus". Den er udgivet af detegn på dansk. "Mal Aarhus" er desuden udgivet i serien "Malebøger og aktivitetsbøger".

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Mal Aarhus" af Michael Borgen

Hos Bog & idé er "Mal Aarhus" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af Borgens serie "Malebøger og aktivitetsbøger". Det er detegn, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en skøn bog fra Borgen, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Michael Borgen