Bog & idéMichael Bregendahl

Bøger skrevet af Michael Bregendahl

3 produkter
3 produkter
Markedskommunikation
MarkedskommunikationMichael Bregendahl
759,95 DKK
Hæftet
(0)
Markedskommunikation
Marketing B & A1
Marketing B & A1René Mortensen
829,95 DKK
Hæftet
(0)
Marketing B & A1
Marketing A2
Marketing A2René Mortensen
539,95 DKK
Hæftet
(0)
Marketing A2

Mere om Michael Bregendahl

På den digitale boghylde hos Bog & idé finder du et stort antal bøger fra Michael Bregendahl. På listen nedenfor har du de seneste af Bregendahls bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Markedskommunikation" udgivet af Systime - "Marketing A2" udgivet af Systime - "Markedskommunikation" udgivet af Systime - "Marketing B & A1" udgivet af Systime - "Marketing - Grundforløb" udgivet af Systime - "Markedskommunikation" udgivet af Systime - "Afsætning 2" udgivet af Systime - "Afsætning 2" udgivet af Systime - "Afsætning 1" udgivet af Systime - "Afsætning A" udgivet af Schønberg - "Afsætning B" udgivet af Schønberg - "Afsætning B" udgivet af Schønberg - "Afsætning A" udgivet af Schønberg - "Salg og service - afsætning, niveau C" udgivet af Åløkke - "Salg & service" udgivet af Åløkke - "Salg & service" udgivet af Åløkke - "Afsætning - HH, niveau B" udgivet af Åløkke - "Salg & service" udgivet af Åløkke - "Afsætning A - opgavebog" udgivet af Åløkke - "Markedsføring" udgivet af Åløkke - "Afsætning B - opgavebog" udgivet af Åløkke - "Salg og service - niveau C" udgivet af Åløkke - "Afsætning - niveau A" udgivet af Åløkke

Bøger af Michael Bregendahl

Der er 23 tilgængelige udgivelser af Michael Bregendahl hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede nu. Du kan bestille Michael Bregendahl bøger i samtlige formater. Bøgerne af Bregendahl er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Markedskommunikation" af Michael Bregendahl

Det er muligt at købe Michael Bregendahls "Markedskommunikation" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Systime.

"Marketing A2" af Michael Bregendahl

Det er muligt at købe Michael Bregendahls "Marketing A2" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Systime, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Michael Bregendahl