Bog & idéMichael Christensen (red.)

Bøger skrevet af Michael Christensen (red.)

Læs mere om Michael Christensen (red.)
1 produkter
1 produkter
Videnskabsteori og socialt arbejde
Videnskabsteori og socialt arbejdeMichael Christensen (red.)
279,95 DKK
Hæftet
(0)
Videnskabsteori og socialt arbejde

Mere om Michael Christensen (red.)

Du kan kun finde en enkelt bog af Michael Christensen (red.) her hos Bog & idé. Bogen hedder "Videnskabsteori og socialt arbejde". Det er Samfundslitteratur, der har publiceret den på dansk.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Michael Christensen (red.)s "Videnskabsteori og socialt arbejde"

"Videnskabsteori og socialt arbejde" kan købes online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Samfundslitteratur, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Michael Christensen (red.) fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Michael Christensen (red.)