Bog & idéMichael Dyrby

Bøger skrevet af Michael Dyrby

Læs mere om Michael Dyrby
2 produkter
2 produkter
Statsministrene
BOEGER50SP
StatsministreneMichael Dyrby og Anne Sofie Kragh
50,00 DKK
Indbundet
(2)
Statsministrene
Statsministrene
STREAM
StatsministreneMichael Dyrby
129,95 DKK
Lydbog
(2)
Statsministrene

Mere om Michael Dyrby

Hvis du mangler en bog fra Michael Dyrby, ser du et bredt udvalg til salg hos Bog & idé. På listen nedenfor har du Dyrbys nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Statsministrene" udgivet af Politikens Forlag - "Statsministrene" udgivet af Politiken¤DR

Bøger af Michael Dyrby

Der er to tilgængelige bøger af Michael Dyrby hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Dyrbys bøger fås i udvalgte formater. Bøgerne af Dyrby er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Michael Dyrbys "Statsministrene"

"Statsministrene" er til salg som lydbog. Med Michael Dyrbys "Statsministrene" som lydbog kan du høre bogen, når du er på farten eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din smartphone som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Det er Politikens Forlag, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Statsministrene" af Michael Dyrby

Hos Bog & idé er "Statsministrene" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Politiken¤DR.
Detaljer
Fulde navn:
Michael Dyrby