Bog & idéMichael Ejstrup

Bøger skrevet af Michael Ejstrup

Læs mere om Michael Ejstrup
6 produkter
6 produkter
Ordet fanger
BOEGERTILSTAERKPRIS
Ordet fangerMichael Ejstrup
314,96 DKK
Hæftet
(2)
Ordet fanger
Dialekter i rigt mål
Dialekter i rigt målGeorg Adamsen (red.)
249,95 DKK
Hæftet
(0)
Dialekter i rigt mål
Sproget i de elektroniske medier
Sproget i de elektroniske medierJannie Møller Hartley
359,95 DKK
Hæftet
(0)
Sproget i de elektroniske medier
Hvad tiden er fuld af, flyder munden over med
BOEGERTILSTAERKPRIS
Hvad tiden er fuld af, flyder munden over medMichael Kjær Ejstrup
206,96 DKK
Hæftet
(2)
Hvad tiden er fuld af, flyder munden over med
Sprog på grænsen
BOEGERTILSTAERKPRIS
Sprog på grænsenUlla Weinreich & Michael Bach Ipsen
170,96 DKK
Hæftet
(0)
Sprog på grænsen
Ordet fanger
Ordet fangerMichael Ejstrup
259,95 DKK
EBOG
(2)
Ordet fanger

Mere om Michael Ejstrup

Der er flere bøger skrevet af Michael Ejstrup til salg hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du de seneste af Ejstrups bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sprog på grænsen" udgivet af Modersmål-Selskabet - "Dialekter i rigt mål" udgivet af Modersmål-Selskabet - "Ordet fanger" udgivet af Akademisk Forlag - "Ordet fanger" udgivet af Akademisk Forlag - "Vælg dit sprog" udgivet af Gyldendal - "Grundbog i sprog" i serien "Seminarieserien" udgivet af Gyldendal

Mere om Michael Ejstrups bøger

Michael Ejstrup har seks bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Michael Ejstrup kommer i udvalgte formater. Derudover er bøgerne fra Ejstrup inddelt i serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Michael Ejstrups "Sprog på grænsen"

"Sprog på grænsen" findes på den digitale boghylde som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Modersmål-Selskabet, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Dialekter i rigt mål" af Michael Ejstrup

"Dialekter i rigt mål" er tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Modersmål-Selskabet.
Detaljer
Fulde navn:
Michael Ejstrup