Bog & idéMichael Fjeldsøe

Bøger skrevet af Michael Fjeldsøe

Læs mere om Michael Fjeldsøe
2 produkter
2 produkter
Kulturradikalismens musik
Kulturradikalismens musikMichael Fjeldsøe
499,95 DKK
Hæftet
(3)
Kulturradikalismens musik
Carl Nielsen
Carl NielsenMichael Fjeldsøe
399,95 DKK
Indbundet
(0)
Carl Nielsen

Mere om Michael Fjeldsøe

Du kan kun finde en enkelt bog af Michael Fjeldsøe her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Kulturradikalismens musik". Den er udgivet af Det Kongelige Bibliotek¤Museum Tusculanum på dansk. "Kulturradikalismens musik" er desuden udgivet i serien "Danish Humanist Texts and Studies".

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Michael Fjeldsøes "Kulturradikalismens musik"

Det er muligt at købe Michael Fjeldsøes "Kulturradikalismens musik" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af Fjeldsøes serie "Danish Humanist Texts and Studies". Det er Det Kongelige Bibliotek¤Museum Tusculanum, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Fjeldsøe, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Michael Fjeldsøe