Bog & idéMichael Frederiksen

Bøger skrevet af Michael Frederiksen

Læs mere om Michael Frederiksen
2 produkter
2 produkter
Listen to Us!
Listen to Us!Michael Frederiksen
399,95 DKK
PAPERBACK
(0)
Listen to Us!
Listen to Us!
Listen to Us!Michael Frederiksen
149,00 DKK
EBOG
(0)
Listen to Us!

Mere om Michael Frederiksen

Her hos Bog & idé kan du købe et stort sortiment af bøger skrevet af Michael Frederiksen. Nedenfor har vi listet de nyeste udgivelser fra Frederiksen.
Bøgerne fra Michael Frederiksen kan skaffes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Listen to Us!" udgivet af Michael Frederiksen - "TRUXA" udgivet af Michael Frederiksen - "Total Ret@il" udgivet af Pej gruppens forlag - "Listen to us!" udgivet af Michael Normann Frederiksen - "Direktørens guide til it-projekter, der ikke må gå galt" udgivet af Pej Gruppen - "Listen to Us!" udgivet af Books on Demand¤Minor Sales

Bøger skrevet af Michael Frederiksen

Michael Frederiksen har seks bøger online her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede i dag. Du kan købe Michael Frederiksen bøger i forskellige formater. Frederiksens bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Michael Frederiksens "Listen to Us!"

"Listen to Us!" kan købes som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, blandt andet ud og rejse. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Michael Frederiksen.

Michael Frederiksen "TRUXA"

Hos Bog & idé er "TRUXA" tilgængelig som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, for eksempel ud og rejse. Det er Michael Frederiksen, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Michael Frederiksen