Bog & idéMichael Højlund Larsen

Bøger skrevet af Michael Højlund Larsen

Læs mere om Michael Højlund Larsen
4 produkter
4 produkter
Praktisk filosofi og ledelse
Praktisk filosofi og ledelseMichael Højlund Larsen
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Praktisk filosofi og ledelse
Dialog - en enkel vej til et godt samarbejde
BOEGERTILSTAERKPRIS
Dialog - en enkel vej til et godt samarbejdeMichael Højlund Larsen
269,96 DKK
Hæftet
(1)
Dialog - en enkel vej til et godt samarbejde
Praktisk filosofi med børn
BOEGERTILSTAERKPRIS
Praktisk filosofi med børnMichael Højlund Larsen
305,96 DKK
Hæftet
(1)
Praktisk filosofi med børn
Den protreptiske samtale
Den protreptiske samtaleMaibritt Isberg Andersen
199,00 DKK
Lydbog
(0)
Den protreptiske samtale

Mere om Michael Højlund Larsen

Der findes flere bøger skrevet af Michael Højlund Larsen tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste udgivelser fra Højlund Larsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Erfaringer med protreptik" udgivet af Content Publishing - "Mine efterskoletanker" udgivet af Forlaget Højlund - "Praktisk filosofi med børn" udgivet af Akademisk Forlag - "Praktisk filosofi og ledelse" udgivet af L&R Business - "Samtalebogen - om samtaler på arbejde" udgivet af Gyldendal Akademisk - "Når de voksne er nysgerrige" udgivet af Forlaget Højlund - "Praktisk filosofi med børn" udgivet af Akademisk Forlag - "Praktisk filosofi og ledelse" udgivet af Akademisk Forlag - "Dialog" udgivet af L&R Business

Bøger skrevet af Michael Højlund Larsen

Du kan finde ni bøger af Michael Højlund Larsen her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede i dag. Bøgerne fra Michael Højlund Larsen kan købes i forskellige formater. Bøgerne af Højlund Larsen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Erfaringer med protreptik" af Michael Højlund Larsen

Det er muligt at købe Michael Højlund Larsens "Erfaringer med protreptik" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Content Publishing.

Michael Højlund Larsen "Mine efterskoletanker"

"Mine efterskoletanker" er tilgængelig som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Det er Forlaget Højlund, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Michael Højlund Larsen