Bog & idéMichael Høxbro Andersen

Bøger skrevet af Michael Høxbro Andersen

Læs mere om Michael Høxbro Andersen
1 produkter
1 produkter
Kunsten at konversere
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kunsten at konversereMichael Høxbro Andersen
248,96 DKK
Hæftet
(0)
Kunsten at konversere

Mere om Michael Høxbro Andersen

Michael Høxbro Andersen har blot en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Kunsten at konversere". Den er publiceret af Museum Tusculanum på dansk. "Kunsten at konversere" er desuden tilknyttet serien "Tidlig moderne".

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Michael Høxbro Andersens "Kunsten at konversere"

Hos Bog & idé er "Kunsten at konversere" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i Høxbro Andersens serie "Tidlig moderne". Det er Museum Tusculanum, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en skøn bog fra Høxbro Andersen, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Michael Høxbro Andersen