Bog & idéMichael Jensen

Bøger skrevet af Michael Jensen

Læs mere om Michael Jensen
7 produkter
7 produkter
Den Frigjorte
Den FrigjorteAnders Højberg Kamp
319,95 DKK
Indbundet
(3)
Den Frigjorte
Mesterværker
MesterværkerMichael Sheridan
499,95 DKK
Indbundet
(2)
Mesterværker
Mat A htx
BOEGERTILSTAERKPRIS
Mat A htxBernt Hansen
683,96 DKK
Hæftet
(0)
Mat A htx
MAT B2 htx
BOEGERTILSTAERKPRIS
MAT B2 htxJohn Schødt Pedersen
548,96 DKK
Hæftet
(0)
MAT B2 htx
Den frigjorte
STREAM
Den frigjorteMichael Jensen
129,95 DKK
Lydbog
(3)
Den frigjorte
Øjets stemme
BOEGERTILSTAERKPRIS
Øjets stemmePer Bak Jensen
373,46 DKK
Indbundet
(1)
Øjets stemme
Den frigjorte
Den frigjorteMichael Jensen
189,95 DKK
EBOG
(3)
Den frigjorte

Mere om Michael Jensen

Der er en del bøger skrevet af Michael Jensen online hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du Jensens seneste bogudgivelser.
Bøgerne fra Michael Jensen kan købes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Urban Lifescape" udgivet af Aalborg Universitetsforlag - "MAT B1 - HTX" udgivet af SYSTIME - "Mat A htx" udgivet af Systime - "De dansende krokodillers forbandelse" udgivet af Michael Jensens - "Kystfluer til Mariager Fjord" udgivet af Michael Jensen - "Tying and fishing the ABU optic flies" udgivet af michaeljensens.dk - "Floden der løb baglæns" udgivet af Michael Jensen - "MAT B2 htx" udgivet af Systime - "Snemonsteret fra Himalaya" udgivet af Michael Jensens - "De sorte nissers oprør" udgivet af Michael Jensens - "Tigerdæmonernes tempel" udgivet af Michael Jensens - "Scannere & digitale kameraer " i serien "Edb-hæfter fra IDG" udgivet af IDG - "Mentaltræning" udgivet af Books on Demand - "Mentaltræning. Frigør dit kampinstinkt" udgivet af Books on Demand - "MAT B1 - HTX" udgivet af SYSTIME - "Monsteret i skoven" i serien "Malte og guderne" udgivet af michaeljensens.dk - "Affald i boligområder" i serien "SBI-rapport" udgivet af Statens Byggeforskningsinstitut - "Kystfluer til Mariager Fjord" udgivet af Michael Jensen - "Mat B1 htx" udgivet af Systime - "Mat B2 htx" udgivet af Systime - "Skolelederens opslagsbog. Økonomisk-administrativ skoleledelse" i serien "Skolelederens opslagsbog" udgivet af Kroghs Forlag

Michael Jensens bøger

Der er 21 tilgængelige udgivelser af Michael Jensen hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Jensens bøger kommer i flere forskellige formater. Jensen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Michael Jensens "Urban Lifescape"

"Urban Lifescape" kan købes som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Det er Aalborg Universitetsforlag, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Michael Jensen "MAT B1 - HTX"

Hos Bog & idé er "MAT B1 - HTX" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er SYSTIME, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Michael Jensen