Bog & idéMichael Juul Eriksen

Bøger skrevet af Michael Juul Eriksen

Læs mere om Michael Juul Eriksen
2 produkter
2 produkter
Forsvar
STREAM
ForsvarMichael Juul Eriksen
129,95 DKK
Lydbog
(7)
Forsvar
Forsvar
ForsvarDanni Travn
129,95 DKK
EBOG
(2)
Forsvar

Mere om Michael Juul Eriksen

Der er en del bøger fra Michael Juul Eriksen til salg online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste bogudgivelser fra Juul Eriksen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Forsvar" udgivet af JP/Politikens Forlag - "Forsvar" udgivet af Politikens Forlag

Mere om Michael Juul Eriksens bøger

Du kan bestille to bøger af Michael Juul Eriksen her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Du kan finde Michael Juul Eriksen bøger i flere formater. Juul Eriksens bøger er desuden udgivet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Michael Juul Eriksens "Forsvar"

"Forsvar" er tilgængelig som lydbog. Du kan også altid have "Forsvar" af Michael Juul Eriksen med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har afsluttet købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og høre den den på din computer, tablet eller smartphone, når du har lyst, og hvor du har lyst. Det er JP/Politikens Forlag, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Michael Juul Eriksen "Forsvar"

Det er muligt at købe Michael Juul Eriksens "Forsvar" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Politikens Forlag, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Michael Juul Eriksen