Bog & idéMichael Kistrup

Bøger skrevet af Michael Kistrup

Læs mere om Michael Kistrup
5 produkter
5 produkter
Straffeprocessen
BOEGERTILSTAERKPRIS
StraffeprocessenMichael Kistrup
2249,96 DKK
Hardback
(0)
Straffeprocessen
Retsplejeloven og Bruxelles I-Forordningen
Retsplejeloven og Bruxelles I-ForordningenAnne Loise Brormann
4459,95 DKK
Indbundet
(0)
Retsplejeloven og Bruxelles I-Forordningen
Dommen
DommenMichael Kistrup
559,95 DKK
Hæftet
(0)
Dommen
Civilprocessen
BOEGERTILSTAERKPRIS
CivilprocessenMichael Kistrup
2114,96 DKK
Hardback
(0)
Civilprocessen
Fogedsager
BOEGERTILSTAERKPRIS
FogedsagerLars Lindencrone Petersen
1853,96 DKK
Hardback
(0)
Fogedsager

Mere om Michael Kistrup

Der er en del bøger skrevet af Michael Kistrup til salg hos Bog & idé. På listen nedenfor har du Kistrups seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Fogedsager" udgivet af Karnov Group Denmark A/S - "Civilprocessen" udgivet af Karnov Group Denmark A/S - "Straffeprocessen" udgivet af Karnov Group Denmark A/S - "Fogedsager" udgivet af Karnov Group Denmark A/S - "Civilprocessen" udgivet af Karnov Group Denmark A/S - "Straffeprocessen" udgivet af Karnov Group Denmark A/S - "Dommen" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet

Bøger skrevet af Michael Kistrup

Du kan bestille syv bøger af Michael Kistrup her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Kistrups bøger fås i forskellige formater. Kistrups bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Fogedsager" af Michael Kistrup

Det er muligt at købe Michael Kistrups "Fogedsager" som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, eksempelvis ud og rejse. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Karnov Group Denmark A/S.

Michael Kistrup "Civilprocessen"

Det er muligt at købe Michael Kistrups "Civilprocessen" som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sørger for, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Karnov Group Denmark A/S.
Detaljer
Fulde navn:
Michael Kistrup