Bog & idéMichael Kjærbøl

Bøger skrevet af Michael Kjærbøl

Læs mere om Michael Kjærbøl
3 produkter
3 produkter
Sikker Per
Sikker PerMichael Kjærbøl
259,95 DKK
Hæftet
(0)
Sikker Per
Bogen om Sportslørdag
Bogen om SportslørdagMichael Kjærbøl
119,95 DKK
EBOG
(3)
Bogen om Sportslørdag
Dansk fodbolds 110 bedste
Dansk fodbolds 110 bedsteMichael Kjærbøl
119,95 DKK
EBOG
(1)
Dansk fodbolds 110 bedste

Mere om Michael Kjærbøl

Hos Bog & idé kan du blot købe en enkelt bog af Michael Kjærbøl. Det er "Dansk fodbolds sande guldalder". Den er publiceret af Turbine på dansk.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Michael Kjærbøls "Dansk fodbolds sande guldalder"

Hos Bog & idé er "Dansk fodbolds sande guldalder" tilgængelig som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sørger for, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Turbine.

Endnu en af Michael Kjærbøl fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Michael Kjærbøl