Bog & idéMichael Lykke

Bøger skrevet af Michael Lykke

Læs mere om Michael Lykke
1 produkter
1 produkter
Retorisk feedback i lærerteamet
Retorisk feedback i lærerteametMichael Lykke
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Retorisk feedback i lærerteamet

Mere om Michael Lykke

Du kan kun bestille en enkelt bog af Michael Lykke her hos Bog & idé. Det er "Retorisk feedback i lærerteamet". Det er Akademisk Forlag, der har udgivet den på dansk. "Retorisk feedback i lærerteamet" er desuden udgivet i serien "Lyst og læring".

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Retorisk feedback i lærerteamet" af Michael Lykke

Hos Bog & idé er "Retorisk feedback i lærerteamet" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i Lykkes serie "Lyst og læring". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Akademisk Forlag.

Dette er en også en fantastisk bog fra Lykke, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Michael Lykke