Bog & idéMichael Martini

Bøger skrevet af Michael Martini

Læs mere om Michael Martini
2 produkter
2 produkter
Lederens stresshåndbog
BOEGERTILSTAERKPRIS
Lederens stresshåndbogMichael Martini
269,96 DKK
Hæftet
(0)
Lederens stresshåndbog
Lederens stresshåndbog
Lederens stresshåndbogMichael Martini
229,95 DKK
EBOG
(0)
Lederens stresshåndbog

Mere om Michael Martini

Der findes forskellige bøger skrevet af Michael Martini på den digitale boghylde hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Martinis nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Lederens stresshåndbog" i serien "Psykologi på arbejde" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Klinisk sundhedspsykologi" udgivet af HansReitzels - "Lederens stresshåndbog " i serien "Psykologi på arbejde" udgivet af Dabsk Psykologisk Forlag A/S - "Klinisk sundhedspsykologi" udgivet af Munksgaard

Mere om Michael Martinis bøger

Der er fire tilgængelige bøger af Michael Martini hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Martinis bøger kommer i flere formater. Bøgerne af Martini er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Michael Martinis "Lederens stresshåndbog"

Hos Bog & idé er "Lederens stresshåndbog" tilgængelig som ebog. Det betyder, at du kan læse "Lederens stresshåndbog" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har afsluttet købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er en del af serien "Psykologi på arbejde". Det er Dansk Psykologisk Forlag A/S, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Klinisk sundhedspsykologi" af Michael Martini

Det er muligt at købe Michael Martinis "Klinisk sundhedspsykologi" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af HansReitzels.
Detaljer
Fulde navn:
Michael Martini