Bog & idéMichael Møllegaard Jessen

Bøger skrevet af Michael Møllegaard Jessen

Læs mere om Michael Møllegaard Jessen
2 produkter
2 produkter
Offentlig ansættelsesret
Offentlig ansættelsesretMichael Møllegaard Jessen
1359,95 DKK
Hardback
(0)
Offentlig ansættelsesret
Tjenestemandsloven med kommentarer
BOEGERTILSTAERKPRIS
Tjenestemandsloven med kommentarerMichael Møllegaard Jessen
1547,96 DKK
Hardback
(0)
Tjenestemandsloven med kommentarer

Mere om Michael Møllegaard Jessen

Der er bare én bog af Michael Møllegaard Jessen tilgængelig hos Bog & idé. Bogen har titlen "Tjenestemandsloven med kommentarer". Det er Karnov Group Denmark A/S, der har publiceret den på dansk.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Michael Møllegaard Jessens "Tjenestemandsloven med kommentarer"

Det er muligt at købe Michael Møllegaard Jessens "Tjenestemandsloven med kommentarer" som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sørger for, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Karnov Group Denmark A/S.

Endnu en af Michael Møllegaard Jessen skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Michael Møllegaard Jessen