Bog & idéMichael Mortimer

Bøger skrevet af Michael Mortimer

Læs mere om Michael Mortimer
3 produkter
3 produkter
Jomfrustenen
JomfrustenenMichael Mortimer
79,95 DKK
e-bog
(0)
Jomfrustenen
Fossildronningen
STREAM
FossildronningenMichael Mortimer
79,95 DKK
Lydbog
(0)
Fossildronningen
Jomfrustenen
STREAM
JomfrustenenMichael Mortimer
79,95 DKK
Lydbog
(0)
Jomfrustenen

Mere om Michael Mortimer

Der findes flere forskellige bøger skrevet af Michael Mortimer online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Mortimer.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Jomfrustenen" udgivet af Modtryk - "Jomfrustenen" udgivet af Modtryk - "Fossildronningen" udgivet af Modtryk - "Fossildronningen" udgivet af Modtryk - "Fossildronningen" udgivet af Modtryk - "Jomfrustenen" udgivet af Modtryk

Bøger af Michael Mortimer

Du kan finde seks bøger af Michael Mortimer her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Du kan bestille Michael Mortimer bøger i samtlige formater. Bøgerne af Mortimer er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne publiceret af Modtryk.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Michael Mortimers "Jomfrustenen"

Hos Bog & idé er "Jomfrustenen" tilgængelig som e-bog. "Jomfrustenen" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er færdiggjort, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Modtryk.

Michael Mortimer "Jomfrustenen"

Det er muligt at købe Michael Mortimers "Jomfrustenen" som lydbog. Det vil sige, at så snart du har afsluttet dit køb, kan du downloade "Jomfrustenen" som mp3-fil, og så er du klar til at lytte til den med det samme. Du kan altså have bogen med dig overalt. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Modtryk.
Detaljer
Fulde navn:
Michael Mortimer