Bog & idéMichael Owino

Bøger skrevet af Michael Owino

Læs mere om Michael Owino
3 produkter
3 produkter
The Attack on the Ferris wheel
The Attack on the Ferris wheelMichael Owino
159,95 DKK
Paperback
(0)
The Attack on the Ferris wheel
The Attack on the Ferris wheel
The Attack on the Ferris wheelMichael Owino
109,95 DKK
EBOG
(0)
The Attack on the Ferris wheel
Angrebet på pariserhjulet
Angrebet på pariserhjuletMichael Owino
79,95 DKK
EBOG
(0)
Angrebet på pariserhjulet

Mere om Michael Owino

Her hos Bog & idé ser du et stort udvalg af bøger af Michael Owino. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Owino.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? Michael Owinos bøger udbydes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "The Attack on the Ferris wheel" udgivet af Books on Demand - "The Attack on the Ferris wheel" udgivet af Books on Demand - "Caught in time" udgivet af Books on Demand - "Angrebet på pariserhjulet" udgivet af Books on Demand - "Angrebet på pariserhjulet" udgivet af Books on Demand - "Caught in time" udgivet af Books on Demand - "Fanget i tiden" udgivet af Books on Demand - "Fanget i tiden" udgivet af Books on Demand

Mere om Michael Owinos bøger

Michael Owino har otte bøger online her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede i dag. Owinos bøger fås i udvalgte formater. Owinos bøger er desuden publiceret i en serie, og er publiceret af følgende forlag: Books on Demand.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Michael Owinos "The Attack on the Ferris wheel"

"The Attack on the Ferris wheel" kan købes online som ebog. "The Attack on the Ferris wheel" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er færdiggjort, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er til salg hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Books on Demand.

"The Attack on the Ferris wheel" af Michael Owino

Hos Bog & idé er "The Attack on the Ferris wheel" tilgængelig som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Det er Books on Demand, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Michael Owino