Bog & idéMichael Pihl

Bøger skrevet af Michael Pihl

Læs mere om Michael Pihl
2 produkter
2 produkter
Korstogene
BOEGERTILSTAERKPRIS
KorstogeneMichael Pihl & Jesper Rosenløv
208,95 DKK
Hæftet
(5)
Korstogene
Korstogene
STREAM
KorstogeneMichael Pihl
99,95 DKK
Lydbog
(5)
Korstogene

Mere om Michael Pihl

Der findes forskellige bøger af Michael Pihl online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Pihl.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Korstogene" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Korstogene" udgivet af Frydenlund

Michael Pihls bøger

Du kan købe to bøger af Michael Pihl her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Du kan bestille Michael Pihl bøger i flere forskellige formater. Bøgerne af Pihl er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Michael Pihls "Korstogene"

Hos Bog & idé er "Korstogene" tilgængelig som lydbog. Michael Pihls "Korstogene" fås også som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter gennemført køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller høre den, mens du er på farten. Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Korstogene" af Michael Pihl

"Korstogene" kan købes som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Frydenlund, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Michael Pihl