Bog & idéMichael Robak

Bøger skrevet af Michael Robak

Læs mere om Michael Robak
3 produkter
3 produkter
Hele byen ved det
Hele byen ved detMichael Robak
49,95 DKK
e-bog
(7)
Hele byen ved det
Øm
STREAM
ØmMichael Robak
79,95 DKK
Lydbog
(13)
Øm
Hele byen ved det
BOEGERTILSTAERKPRIS
Hele byen ved detMichael Robak
248,96 DKK
Hæftet
(7)
Hele byen ved det

Mere om Michael Robak

På den digitale boghylde hos Bog & idé finder du et stort antal bøger af Michael Robak. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste bogudgivelser fra Robak.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Øm" udgivet af JP/Politikens Forlag - "Øm" udgivet af Politikens Forlag - "Hele byen ved det" udgivet af Gyldendal - "Hele byen ved det" udgivet af Gyldendal

Mere om Michael Robaks bøger

Michael Robak har fire bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Du kan bestille Michael Robak bøger i flere formater. Bøgerne af Robak er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Øm" af Michael Robak

"Øm" kan købes som lydbog. Med Michael Robaks "Øm" som lydbog kan du høre bogen, når du er ude af huset eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din telefon som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af JP/Politikens Forlag.

"Øm" af Michael Robak

"Øm" kan købes som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden ofte have smudsomslag. Det er Politikens Forlag, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Michael Robak