Bog & idéMichael Rohde

Bøger skrevet af Michael Rohde

Læs mere om Michael Rohde
2 produkter
2 produkter
Sådan forstår du dine drømme
Sådan forstår du dine drømmeMichael Rohde
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Sådan forstår du dine drømme
Når gravide drømmer
BOEGERTILSTAERKPRIS
Når gravide drømmerMichael Rohde
229,46 DKK
Hæftet
(1)
Når gravide drømmer

Mere om Michael Rohde

Der findes forskellige bøger skrevet af Michael Rohde til salg her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Rohdes seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Når gravide drømmer" udgivet af Unconscious Intelligence Press - "Sådan forstår du dine drømme" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag - "Sådan forstår du dine drømme" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S

Bøger skrevet af Michael Rohde

Der er tre tilgængelige bogudgivelser af Michael Rohde hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Rohdes bøger fås i flere formater. Rohdes bøger er desuden publiceret i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Michael Rohdes "Når gravide drømmer"

Det er muligt at købe Michael Rohdes "Når gravide drømmer" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Unconscious Intelligence Press.

Michael Rohde "Sådan forstår du dine drømme"

Det er muligt at købe Michael Rohdes "Sådan forstår du dine drømme" som e-bog. Med en e-bogs-udgave af "Sådan forstår du dine drømme" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har færdiggjort købet af bogen, kan du downloade den. Det er Dansk Psykologisk Forlag, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Michael Rohde