Bog & idéMichael Seidelin

Bøger skrevet af Michael Seidelin

Læs mere om Michael Seidelin
2 produkter
2 produkter
De røde og de døde
De røde og de dødeMichael Seidelin
139,95 DKK
EBOG
(1)
De røde og de døde
Fokus - kernestof i historie 2.
BOEGERTILSTAERKPRIS
Fokus - kernestof i historie 2.Lars Andersen
683,96 DKK
Hæftet
(0)
Fokus - kernestof i historie 2.

Mere om Michael Seidelin

Bog & idé tilbyder et bredt sortiment af bøger, der er skrevet af Michael Seidelin. Nedenfor har vi listet de nyeste bogudgivelser fra Seidelin.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Fra verdenskrig til velfærd (Fås i ny udgave)" i serien "Fokus - kernestof i historie" udgivet af Gyldendal - "De røde og de døde" udgivet af People'sPress - "Fra oplysningstid til europæisk integration " i serien "Fokus - kernestof i historie" udgivet af Gyldendal - "De røde og de døde" udgivet af People’sPress

Bøger af Michael Seidelin

Du kan bestille fire bøger af Michael Seidelin her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Du kan finde Michael Seidelin bøger i udvalgte formater. Bøgerne af Seidelin er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Fra verdenskrig til velfærd (Fås i ny udgave)" af Michael Seidelin

Det er muligt at købe Michael Seidelins "Fra verdenskrig til velfærd (Fås i ny udgave)" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i serien "Fokus - kernestof i historie". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

"De røde og de døde" af Michael Seidelin

"De røde og de døde" findes på den digitale boghylde som ebog. Så snart du har færdiggjort købet, kan du altså downloade "De røde og de døde" på din enhed og begynde at læse. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af People'sPress.
Detaljer
Fulde navn:
Michael Seidelin