Bog & idéMichael Sinding

Bøger skrevet af Michael Sinding

Læs mere om Michael Sinding
1 produkter
1 produkter
Busserne fra Herning
BOEGERTILSTAERKPRIS
Busserne fra HerningMichael Sinding
199,16 DKK
Hæftet
(0)
Busserne fra Herning

Mere om Michael Sinding

Hvis du mangler en bog skrevet af Michael Sinding, tilbyder vi et bredt sortiment til salg online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Sinding.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "De blaa Omnibusser " udgivet af Sporvejshistorisk Selskab - "Busserne fra Herning" udgivet af J-bog

Mere om Michael Sindings bøger

Du kan finde to bøger af Michael Sinding her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Sinding kommer bare som hæftet. Sindings bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Michael Sindings "De blaa Omnibusser "

"De blaa Omnibusser " er tilgængelig online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Sporvejshistorisk Selskab.

Michael Sinding "Busserne fra Herning"

Det er muligt at købe Michael Sindings "Busserne fra Herning" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af J-bog.
Detaljer
Fulde navn:
Michael Sinding