Bog & idéMichael Stig Ørbech

Bøger skrevet af Michael Stig Ørbech

Læs mere om Michael Stig Ørbech
3 produkter
3 produkter
Livgivende samtaler og relationer
Livgivende samtaler og relationerLars Borgmann
309,95 DKK
Hæftet
(0)
Livgivende samtaler og relationer
Tid til fordybelse
BOEGERTILSTAERKPRIS
Tid til fordybelseRose Alba Eleonora Broberg
224,96 DKK
Hæftet
(0)
Tid til fordybelse
Velfungerende grupper og team
Velfungerende grupper og teamLars Borgmann
389,95 DKK
Hæftet
(0)
Velfungerende grupper og team

Mere om Michael Stig Ørbech

Michael Stig Ørbech har mange bøger, der er tilgængelig hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Ørbechs bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Tid til fordybelse" udgivet af Gyldendal - "Velfungerende grupper og team" udgivet af Gyldendal - "Livgivende samtaler og relationer" udgivet af Gyldendal

Mere om Michael Stig Ørbechs bøger

Der er tre tilgængelige bøger af Michael Stig Ørbech hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede i dag. Du kan kun bestille Ørbechs bøger som hæftet. Bøgerne af Ørbech er kun en del af enkelt serie, og er udgivet af følgende forlag: Gyldendal.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Tid til fordybelse" af Michael Stig Ørbech

Hos Bog & idé er "Tid til fordybelse" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Velfungerende grupper og team" af Michael Stig Ørbech

Det er muligt at købe Michael Stig Ørbechs "Velfungerende grupper og team" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Michael Stig Ørbech