Bog & idéMichael Stoltze

Bøger skrevet af Michael Stoltze

Læs mere om Michael Stoltze
8 produkter
8 produkter
Biodiversitet
BiodiversitetMichael Stoltze
299,95 DKK
Indbundet
(2)
Biodiversitet
Danske dagsommerfugle
Danske dagsommerfugleMichael Stoltze
499,95 DKK
Indbundet
(0)
Danske dagsommerfugle
Flyvende admiraler og andet småkryb
Flyvende admiraler og andet småkrybMichael Stoltze
349,95 DKK
Indbundet
(3)
Flyvende admiraler og andet småkryb
Vilde vidunderlige Danmark
Vilde vidunderlige DanmarkSøren Olsen
299,95 DKK
Indbundet
(3)
Vilde vidunderlige Danmark
Sommerfuglehave
SommerfuglehaveMichael Stoltze
299,95 DKK
Indbundet
(0)
Sommerfuglehave
Ny Jord 3-4
Ny Jord 3-4Carl von Linné
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Ny Jord 3-4
Nordens sommerfugle
Nordens sommerfugleBo Söderström
349,95 DKK
Hæftet
(0)
Nordens sommerfugle
Biodiversitet
BiodiversitetMichael Stoltze
169,95 DKK
EBOG
(2)
Biodiversitet

Mere om Michael Stoltze

Her hos Bog & idé kan du købe et stort sortiment af bøger skrevet af Michael Stoltze. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Stoltzes bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Biodiversitet" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Vilde vidunderlige Danmark" udgivet af Gads Forlag - "Ny Jord 3-4" udgivet af Forlaget Virkelig - "Sommerfuglehave" udgivet af Gyldendal - "Danske navne på danske dagsommerfugle" udgivet af Entomologisk Forening Danmarks Lærerhøjskole - "Ny Jord" udgivet af Forlaget Virkelig - "Gyldendals guide til danske sommerfugle" udgivet af Gyldendal - "Naturlommekalenderen 2015" udgivet af Forlaget Rhodos - "Dansk natur" udgivet af Gyldendal - "Dansk natur" udgivet af Gyldendal - "Danmarks Nationalparker" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Naturlommekalenderen 2017" udgivet af Rhodos - "Dansk natur" udgivet af Gyldendal - "Menneskets natur" udgivet af Kristeligt Dagblads Forlag

Mere om Michael Stoltzes bøger

Der er 14 tilgængelige bogudgivelser af Michael Stoltze hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede nu. Du kan købe Michael Stoltze bøger i flere formater. Bøgerne af Stoltze er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Michael Stoltzes "Biodiversitet"

Det er muligt at købe Michael Stoltzes "Biodiversitet" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Michael Stoltze "Vilde vidunderlige Danmark"

Det er muligt at købe Michael Stoltzes "Vilde vidunderlige Danmark" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gads Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Michael Stoltze