Bog & idéMichael Stubberup

Bøger skrevet af Michael Stubberup

Læs mere om Michael Stubberup
4 produkter
4 produkter
Bæredygtig ledelse
Bæredygtig ledelseSteen Hildebrandt
349,95 DKK
Hæftet
(0)
Bæredygtig ledelse
Introduktion til Teori U
BOEGERTILSTAERKPRIS
Introduktion til Teori UElad Jair Chone
179,96 DKK
Hæftet
(0)
Introduktion til Teori U
Bæredygtig ledelse
Bæredygtig ledelseMichael Stubberup
49,95 DKK
e-bog
(0)
Bæredygtig ledelse
Sustainable Leadership
Sustainable LeadershipSteen Hildebrandt
299,95 DKK
Paperback
(0)
Sustainable Leadership

Mere om Michael Stubberup

På den digitale boghylde hos Bog & idé tilbyder vi et stort antal bøger af Michael Stubberup. På listen nedenfor finder du Stubberups nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Bæredygtig ledelse" udgivet af Gyldendal Business - "Bæredygtig ledelse" udgivet af Gyldendal Business - "Bæredygtig ledelse" udgivet af Gyldendal Business - "Bæredygtig ledelse" udgivet af Gyldendal Business - "Introduktion til Teori U" udgivet af Gyldendal Business - "Fortællinger fra U'et" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag

Mere om Michael Stubberups bøger

Du kan bestille seks bøger af Michael Stubberup her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Stubberups bøger kommer i flere formater. Stubberups bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Bæredygtig ledelse" af Michael Stubberup

Det er muligt at købe Michael Stubberups "Bæredygtig ledelse" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har tit et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Det er Gyldendal Business, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Michael Stubberup "Bæredygtig ledelse"

Hos Bog & idé er "Bæredygtig ledelse" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Det er Gyldendal Business, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Michael Stubberup