Bog & idéMichael Svendsen Pedersen

Bøger skrevet af Michael Svendsen Pedersen

Læs mere om Michael Svendsen Pedersen
2 produkter
2 produkter
Almen sprogforståelse
Almen sprogforståelseMichael Svendsen Pedersen
50,95 DKK
EBOG
(0)
Almen sprogforståelse
Sprogforum 66: Sproget på arbejde
Sprogforum 66: Sproget på arbejdeMichael Svendsen Pedersen
49,95 DKK
EBOG
(0)
Sprogforum 66: Sproget på arbejde

Mere om Michael Svendsen Pedersen

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Michael Svendsen Pedersen. På listen nedenfor ser du de nyeste af Svendsen Pedersens bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sprogforum 66: Sproget på arbejde" udgivet af Roskilde Universitetsforlag - "Almen sprogforståelse" i serien "Sprogforum" udgivet af Aarhus Universitetsforlag

Bøger skrevet af Michael Svendsen Pedersen

Du kan finde to bøger af Michael Svendsen Pedersen her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede i dag. Bøgerne fra Svendsen Pedersen fås kun som ebog. Svendsen Pedersens bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Michael Svendsen Pedersens "Sprogforum 66: Sproget på arbejde"

Det er muligt at købe Michael Svendsen Pedersens "Sprogforum 66: Sproget på arbejde" som ebog. "Sprogforum 66: Sproget på arbejde" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er gennemført, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Roskilde Universitetsforlag.

Michael Svendsen Pedersen "Almen sprogforståelse"

Hos Bog & idé er "Almen sprogforståelse" tilgængelig som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Almen sprogforståelse" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har afsluttet købet af bogen, kan du downloade den. Bogen er en del af serien "Sprogforum". Det er Aarhus Universitetsforlag, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Michael Svendsen Pedersen