Bog & idéMichael Svendsen

Bøger skrevet af Michael Svendsen

Læs mere om Michael Svendsen
2 produkter
2 produkter
Kulturbæreren
KulturbærerenMichael Svendsen
299,95 DKK
Hardback
(0)
Kulturbæreren
Årgang '87
Årgang '87Michael Svendsen
149,95 DKK
Paperback
(0)
Årgang '87

Mere om Michael Svendsen

Her hos Bog & idé finder du et stort udbud af bøger skrevet af Michael Svendsen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Svendsens seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kulturbæreren" udgivet af Michael Svendsen - "Sprogforum 66: Sproget på arbejde" udgivet af Roskilde Universitetsforlag - "Almen sprogforståelse " i serien "Sprogforum" udgivet af Aarhus Universitetsforlag

Michael Svendsens bøger

Du kan bestille tre bøger af Michael Svendsen her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Svendsens bøger kommer i forskellige formater. Michael Svendsen bøger er desuden inddelt i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Kulturbæreren" af Michael Svendsen

"Kulturbæreren" kan købes som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og gør, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Michael Svendsen.

Michael Svendsen "Sprogforum 66: Sproget på arbejde"

Hos Bog & idé er "Sprogforum 66: Sproget på arbejde" tilgængelig som ebog. Så snart du har fuldendt købet, kan du altså downloade "Sprogforum 66: Sproget på arbejde" på din enhed og begynde at læse. Det er Roskilde Universitetsforlag, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Michael Svendsen