Bog & idéMichael Tell

Bøger skrevet af Michael Tell

Læs mere om Michael Tell
3 produkter
3 produkter
International skatteret
BOEGERTILSTAERKPRIS
International skatteretMichael Tell
509,96 DKK
Hæftet
(0)
International skatteret
Fradragsbeskæring af finansierings udgifter
Fradragsbeskæring af finansierings udgifterMichael Tell
630,95 DKK
PDF
(0)
Fradragsbeskæring af finansierings udgifter
Erhvervsbeskatning
BOEGERTILSTAERKPRIS
ErhvervsbeskatningMalene Overgaard
1019,96 DKK
Hardback
(0)
Erhvervsbeskatning

Mere om Michael Tell

Michael Tell har flere forskellige bøger, der er tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste bøger fra Tell.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "International skatteret" udgivet af Gyldendal - "Erhvervsbeskatning" udgivet af Djøf Forlag - "Fradragsbeskæring af finansierings udgifter " i serien "CORIT academic book series" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Erhvervsbeskatning" udgivet af Djøf Forlag - "International skatteret" i serien "CORIT academic book series" udgivet af Gyldendal - "Fradragsbeskæring af finansierings udgifter" i serien "CORIT academic book series" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet

Mere om Michael Tells bøger

Michael Tell har seks bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Du kan bestille Michael Tell bøger i udvalgte formater. Derudover er bøgerne fra Tell udgivet i serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Michael Tells "International skatteret"

Det er muligt at købe Michael Tells "International skatteret" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Michael Tell "Erhvervsbeskatning"

"Erhvervsbeskatning" kan købes som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Djøf Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Michael Tell