Bog & idéMichael Tronson

Bøger skrevet af Michael Tronson

Læs mere om Michael Tronson
1 produkter
1 produkter
Opvågningssygepleje - I teori og praksis
BOEGERTILSTAERKPRIS
Opvågningssygepleje - I teori og praksisAnthea Hatfield
359,96 DKK
Hæftet
(0)
Opvågningssygepleje - I teori og praksis

Mere om Michael Tronson

Bog & idé tilbyder et stort udvalg af bøger, der er skrevet af Michael Tronson. Nedenfor har vi listet de seneste bøger fra Tronson.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "En pige og en dreng" udgivet af Gyldendal - "Opvågningssygepleje - I teori og praksis" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Michael Tronson

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Michael Tronson hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede i dag. Du kan bestille Michael Tronson bøger i samtlige formater. Tronsons bøger er desuden skrevet i en serie, og så er bøgerne udgivet af Gyldendal.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"En pige og en dreng" af Michael Tronson

"En pige og en dreng" kan købes online som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Opvågningssygepleje - I teori og praksis" af Michael Tronson

Hos Bog & idé er "Opvågningssygepleje - I teori og praksis" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Michael Tronson