Bog & idéMichaella Rasmussen

Bøger skrevet af Michaella Rasmussen

Læs mere om Michaella Rasmussen
2 produkter
2 produkter
Silje og kattehjemmet #2: Dyrskuet
STREAM
Silje og kattehjemmet #2: DyrskuetMichaella Rasmussen
89,95 DKK
Lydbog
(0)
Silje og kattehjemmet #2: Dyrskuet
Silje og kattehjemmet #1: Den nye kat
STREAM
Silje og kattehjemmet #1: Den nye katMichella Rasmussen
89,95 DKK
Lydbog
(1)
Silje og kattehjemmet #1: Den nye kat

Mere om Michaella Rasmussen

Der er en del bøger fra Michaella Rasmussen online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Rasmussen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Silje og kattehjemmet #1: Den nye kat" i serien "Silje og kattehjemmet" udgivet af Tellerup.dk - "Silje og kattehjemmet #2: Dyrskuet" i serien "Silje og kattehjemmet" udgivet af Tellerup.dk

Michaella Rasmussens bøger

Der er to tilgængelige udgivelser af Michaella Rasmussen hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede i dag. Du kan kun bestille bøgerne fra Rasmussen som lydbog. Bøgerne af Rasmussen er kun en del af enkelt serie, og er publiceret af følgende forlag: Tellerup.dk.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Michaella Rasmussens "Silje og kattehjemmet #1: Den nye kat"

Hos Bog & idé er "Silje og kattehjemmet #1: Den nye kat" tilgængelig som lydbog. Michaella Rasmussens "Silje og kattehjemmet #1: Den nye kat" fås også som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter gennemført køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller lytte til den, mens du er på farten. Bogen er med i serien "Silje og kattehjemmet". Det er Tellerup.dk, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Michaella Rasmussen "Silje og kattehjemmet #2: Dyrskuet"

Hos Bog & idé er "Silje og kattehjemmet #2: Dyrskuet" tilgængelig som lydbog. Det vil sige, at så snart du har gennemført dit køb, kan du downloade "Silje og kattehjemmet #2: Dyrskuet" som mp3-fil, og så er du klar til at lytte til den med det samme. Du kan altså have bogen med dig overalt. Bogen er en del af Rasmussens serie "Silje og kattehjemmet". Det er Tellerup.dk, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Michaella Rasmussen