Bog & idéMichelle Arrouas

Bøger skrevet af Michelle Arrouas

Læs mere om Michelle Arrouas
3 produkter
3 produkter
Turen går til Marokko
TILBUD
Turen går til MarokkoMalene og Carsten Fenger-Grøndahl
159,96 DKK199,95 DKK
Hæftet
(0)
Turen går til Marokko
Turen går til Berlin
TILBUD
Turen går til BerlinMichelle Arrouas
159,96 DKK199,95 DKK
Hæftet
(0)
Turen går til Berlin
Turen går til Europa med tog
TILBUD
Turen går til Europa med togMarie Louise Albers
199,96 DKK249,95 DKK
Hæftet
(0)
Turen går til Europa med tog

Mere om Michelle Arrouas

Der er en del bøger fra Michelle Arrouas tilgængelig online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Arrouas' bøger.
Bøgerne fra Michelle Arrouas kan skaffes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Turen går til Berlin" i serien "Politikens rejsebøger - Turen går til" udgivet af Politikens Forlag - "Turen går til Berlin" udgivet af Politikens Forlag - "Turen går til Marokko " i serien "Politikens rejsebøger - Turen går til" udgivet af Politikens Forlag - "Turen går til Marokko" udgivet af Politikens Forlag - "Turen går til Berlin" i serien "Politikens rejsebøger - Turen går til" udgivet af Politikens Forlag - "Small wonders of Berlin" i serien "A book from Lind" udgivet af Lind Books - "Small wonders of Paris" i serien "A book from Lind" udgivet af Lind Books - "Turen går til Marokko" i serien "Politikens rejsebøger - Turen går til" udgivet af Politikens Forlag

Bøger af Michelle Arrouas

Der er otte tilgængelige udgivelser af Michelle Arrouas hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Bøgerne fra Michelle Arrouas kommer i samtlige formater. Arrouas har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Michelle Arrouas' "Turen går til Berlin"

Hos Bog & idé er "Turen går til Berlin" tilgængelig som ebog. "Turen går til Berlin" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er færdiggjort, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er en del af Arrouas' serie "Politikens rejsebøger - Turen går til". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Politikens Forlag.

"Turen går til Berlin" af Michelle Arrouas

Hos Bog & idé er "Turen går til Berlin" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Politikens Forlag, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Michelle Arrouas