Bog & idéMichelle Hvid

Bøger skrevet af Michelle Hvid

Læs mere om Michelle Hvid
1 produkter
1 produkter
Råstyrke
RåstyrkeMichelle Hvid
139,95 DKK
EBOG
(2)
Råstyrke

Mere om Michelle Hvid

Michelle Hvid har flere bøger, der kan købes hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du de seneste af Hvids bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Råstyrke" udgivet af People'sPress - "Råstyrke" udgivet af People’sPress - "Råstyrke" udgivet af People’sPress

Bøger skrevet af Michelle Hvid

Du kan købe tre bøger af Michelle Hvid her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Bøgerne fra Michelle Hvid kommer i forskellige formater. Bøgerne af Hvid er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Råstyrke" af Michelle Hvid

Det er muligt at købe Michelle Hvids "Råstyrke" som ebog. Det betyder, at du kan læse "Råstyrke" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har gennemført købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af People'sPress.

Michelle Hvid "Råstyrke"

"Råstyrke" kan købes som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af People’sPress.
Detaljer
Fulde navn:
Michelle Hvid