Bog & idéMichelle McNamara

Bøger skrevet af Michelle McNamara

Læs mere om Michelle McNamara
2 produkter
2 produkter
Jeg forsvinder i mørket
Jeg forsvinder i mørketMichelle McNamara
159,95 DKK
EBOG
(10)
Jeg forsvinder i mørket
Jeg forsvinder i mørket
STREAM
Jeg forsvinder i mørketMichelle McNamara
159,95 DKK
Lydbog
(11)
Jeg forsvinder i mørket

Mere om Michelle McNamara

Vi har hos Bog & idé mange bøger skrevet af Michelle McNamara. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har McNamaras nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Jeg forsvinder i mørket" udgivet af JP/Politikens Forlag - "Jeg forsvinder i mørket" udgivet af Hr. Ferdinand - "Jeg forsvinder i mørket" udgivet af Hr. Ferdinand

Bøger skrevet af Michelle McNamara

Der er tre tilgængelige bogudgivelser af Michelle McNamara hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Bøgerne fra Michelle McNamara kommer i flere formater. Bøgerne af McNamara er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Michelle McNamaras "Jeg forsvinder i mørket"

Det er muligt at købe Michelle McNamaras "Jeg forsvinder i mørket" som ebog. Med "Jeg forsvinder i mørket" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter gennemført køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af JP/Politikens Forlag.

"Jeg forsvinder i mørket" af Michelle McNamara

Hos Bog & idé er "Jeg forsvinder i mørket" tilgængelig som lydbog. Når du køber "Jeg forsvinder i mørket" som lydbog her hos Bog & idé, kan du downloade den som mp3-fil, så snart købet er færdiggjort. Det betyder, at du med det samme er klar til at lytte til bogen. Det er Hr. Ferdinand, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Michelle McNamara