Bog & idéMickael Bech

Bøger skrevet af Mickael Bech

Læs mere om Mickael Bech
2 produkter
2 produkter
Hvordan leder vi fremtidens sundhedsvæsen?
Hvordan leder vi fremtidens sundhedsvæsen?Mickael Bech
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Hvordan leder vi fremtidens sundhedsvæsen?
Hvordan skaber vi fremtidens sundhedsvæsen?
Hvordan skaber vi fremtidens sundhedsvæsen?Mickael Bech
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Hvordan skaber vi fremtidens sundhedsvæsen?

Mere om Mickael Bech

På den digitale boghylde hos Bog & idé ser du et stort antal bøger fra Mickael Bech. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Bech.
Bøgerne fra Mickael Bech udbydes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Choice of hospital reimbursement scheme: incentives and tradeoffs" i serien "Ph.d. dissertation." udgivet af University Press of Southern Denmark - "Kvalitetsudvikling i praksis" udgivet af Munksgaard - "Fremtidens hospital" udgivet af Gyldendal - "Kvalitetsudvikling i praksis" udgivet af Gyldendal - "Incitamentsstyring i sygehusvæsenet" udgivet af Syddansk universitetsforlag

Mickael Bechs bøger

Der er fem tilgængelige udgivelser af Mickael Bech hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Bechs bøger kommer i samtlige formater. Bechs bøger er desuden skrevet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Choice of hospital reimbursement scheme: incentives and tradeoffs" af Mickael Bech

"Choice of hospital reimbursement scheme: incentives and tradeoffs" er tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af serien "Ph.d. dissertation.". Bogen kan købes hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af University Press of Southern Denmark.

"Kvalitetsudvikling i praksis" af Mickael Bech

Det er muligt at købe Mickael Bechs "Kvalitetsudvikling i praksis" som e-bog (pdf-format). Hvis du køber "Kvalitetsudvikling i praksis" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har fuldendt dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Munksgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Mickael Bech