Bog & idéMie Frydenlund Feilberg

Bøger skrevet af Mie Frydenlund Feilberg

Læs mere om Mie Frydenlund Feilberg
1 produkter
1 produkter
Psykiatri
PsykiatriLone Lading Katballe
529,95 DKK
Indbundet
(0)
Psykiatri

Mere om Mie Frydenlund Feilberg

Mie Frydenlund Feilberg har blot en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Det er "Psykiatri". Det er Gyldendal, der har udgivet den på dansk. "Psykiatri" er desuden udgivet i serien "Ergo/fys Munksgaard".

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Psykiatri" af Mie Frydenlund Feilberg

Det er muligt at købe Mie Frydenlund Feilbergs "Psykiatri" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har typisk et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen er med i Feilbergs serie "Ergo/fys Munksgaard". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Dette er en også en fantastisk bog fra Feilberg, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Mie Frydenlund Feilberg