Bog & idéMie Mikkelsen

Bøger skrevet af Mie Mikkelsen

Læs mere om Mie Mikkelsen
2 produkter
2 produkter
Jeg har da tænkt mig at blive 90
BOEGERTILSTAERKPRIS
Jeg har da tænkt mig at blive 90Mie Mikkelsen
190,86 DKK
Hæftet
(0)
Jeg har da tænkt mig at blive 90
Jeg har da tænkt mig at blive 90
Jeg har da tænkt mig at blive 90Mie Mikkelsen
209,95 DKK
EBOG
(0)
Jeg har da tænkt mig at blive 90

Mere om Mie Mikkelsen

Der findes flere bøger af Mie Mikkelsen på den digitale boghylde hos Bog & idé. På listen nedenfor har du de seneste af Mikkelsens udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Jeg har da tænkt mig at blive 90" udgivet af Forlaget Linje H - "Jeg har da tænkt mig at blive 90" udgivet af Forlaget Linje H

Mere om Mie Mikkelsens bøger

Mie Mikkelsen har to bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Du kan bestille Mie Mikkelsen bøger i forskellige formater. Mikkelsens bøger er desuden publiceret i en serie, og de er udgivet af Forlaget Linje H.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Mie Mikkelsens "Jeg har da tænkt mig at blive 90"

"Jeg har da tænkt mig at blive 90" kan købes som ebog. "Jeg har da tænkt mig at blive 90" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er afsluttet, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Det er Forlaget Linje H, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Mie Mikkelsen "Jeg har da tænkt mig at blive 90"

"Jeg har da tænkt mig at blive 90" kan købes online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Forlaget Linje H, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Mie Mikkelsen